Tofte - Kultur

Kunst rett vest arrangeres 10.–25. oktober med fellesutstilling på Tofte.
Åpent tirsdag–søndag 11.–25. oktober kl 12–17.


Asker kommune er vertskommune for Kunst rett vest i 2020 og knytter arrangementet til den nye kommunens satsing Kulturåret 2020. Fellesutstilling vil bli vist i den nedlagte cellulosefabrikken til Statskraft på Tofte, i tiden 10. til 25. oktober 2020

LES MER!

Tofte - Holmsbu kultur

Schulerudstuene Storgaten 17, 3484 Holmsbu - Velkommen!

Leder Marianne Bekkerud ønsker velkommen til vår romantiske «Schubertiade» før første gang i samarbeid med Live Painting Music Event kunstneren Birgitta Strobel!

Gled dere til en 60 minutters konsert med Øysten Skre (Den Norske Opera), Ingebjørg Kosmo, Kristin Lunde på piano, Pia Borgeli forteller og Birgitta Strobel maler.

Arrangementet blir selve åpningen av Birgittas utstilling «I den 7. Himmel» som starter den 7. november 2020 på Schulerudstuene på Holmsbu.

Pga. retningslinjer mht. smittefare bestilles billetter ved å sende e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen

Når: Lørdag 7. oktober kl. 12.00 til 16.00 og 18.00 til 20.00 - søndag 8. oktober kl. 12.00 til 16.00 - lørdag 14. oktober kl. 12.00 til 16.00 - søndag 15. oktober kl. 12.00 til 16.00 - lørdag 21. oktober kl. 12.00 til 16.00 - søndag 22. oktober 12.00 til 16.00 - lørdag 28. oktober kl. 12.00 til 16.00 - søndag 29. oktober 12.00 til 16.00.

Regulering på Tofte

Bakgrunnen for planarbeidet var Statkraft Tofte sitt ønske om å regulere industritomten for produksjon av avansert biodrivstoff. I tillegg ønsker Statkraft Tofte å legge til rette for annen næringsutvikling på eiendommen sør for industriområdet. • Asker kommune ønsker en helhetlig plan som også inkluderer deler av Tofte sentrum nord og Tofte båthavn, for å legge til rette for ønsket og god utvikling av Tofte som tettsted og Tofte sentrum. • Det er inngått samarbeidsavtale mellom kommunen og Statkraft Tofte om utarbeidelse av en felles områdeplan.

 

ABB på Tofte

ABB skal levere ingeniørtjenester, digitalisering, automatisering og elektro til Silva Green Fuels demonstrasjonsanlegg for banebrytende, andre-generasjons biodrivstoff på Tofte i Asker.

NTB! Silva Green Fuel, som eies av Statkraft og Södra, benytter ny teknologi til produksjon av avansert, andregenerasjons biodrivstoff basert på skogsråstoff.

ABB leverer ingeniørtjenester og utstyr innen elektro, instrumentering, styring, telekommunikasjon og digitalisering. I tillegg vil ABB kunne bidra med operasjonell støtte i driftsperioden. ABB er i konsortium med NLI, som leverer montasje og installasjon. Les mer!

Der helt stopp for kultur og sport!

Tofte Innbyggertorg - Velkommen!

Her vil man også kunne få turistinformasjon om sommeren.

Tofte sentrum innbyggertorg i Asker.

Telefon 477 83 057
Innbyggerservice 910 06 879
Vestre Strandvei 3 3482 Tofte

Åpningstidene på Innbyggertorget er mandag til fredag kl. 08.00 - 15.30 t . Velkommen innom!

Ingen veteranbildag på Tofte i 2020!

Veteranbildagen blir ikke holdt før 4. september 2021.

Første lørdag i september, i år 7. september 2019, samler vi 300 veteranbildager på Tofte i Hurum.

Det er bare å glede seg til 2021, vi får se på bilder så lenge.

Tofte og Filtvet kultur - kino

Tofte kino 04. november 2020 - Velkommen

Kjøpe billett Familien Bigfoot  ---  Kjøp billett Honest Thief


BIRGER N HAUG ASKER OG BÆRUM

Les om oss her!


TOFTE SENTRUM - kunst i SENTRUM

HURUM GALLERIET, ØSTRE STRANDVEI 17, TOFTe

KUNST på Villa utsikten

Fotoutstilling 23. juli til 30.september


Fotograf Baard I. Løtvedt Storsveen viser utstillingen Fra Hurum til Hwange. Fotografiene fokuserer på likheter mellom to kontinenter, og mellom to land som lever i hver sin ende av velstandsskalaen.

VILLA UTSIKTEN, Utsikten 1, 3482 tofte

Tufteparken på Tofte!

Tufteparken er en utendørs treningspark bestående av enkle metallkonstruksjoner til bruk for egenvekttrening. Parken består av ti treningsapparater som er designet på en slik måte at øvelser kan utføres av alle, uansett forutsetninger. Det er bare ta seg en tur og prøve!

Skjæra og Apotekstranda badestrand på Tofte!

Hvit sand og svaberg i

sentrum av Tofte
Stranda nærmest Tofte sentrum er Skjæra.En sandstrand med klipper og gangavstand til alt hva Tofte har å by på. Skjæra fikk sommeren 2013 hvit skjellsand fra Vestlandet. For å komme til Skjæra, følger du Skjæraveien ned fra bensinstasjonen. Parkering i sentrum og bussholdeplass i nærheten. Husk at Tofte har flere kafeer med uteservering.

Apotekstanda ligger litt nedenfor veien som går igjennom Tofte sentrum. Meget barnevennlig og enkel og nær parkering.

Det er er rampe for rullestolbrukere og lekeplass for barn. Velkommen til Tofte i sommer.

Bakkestranda

Bakkestranda ligger vest i Tofte - helt på sydspissen av Hurumlandet. Flott badeplass med vollyballbane, gresslette, griller og flere benker og bord. En naturlig sandstrand.

Blåskjellvarsel!

Masttilsynet publiserer blåskjellvarselet hver fredag (innen kl. 15.00) Les mer