Tofte og Filtvet kultur

Loppemarked på Tofte Ungdomsskole

Lørdag kl. 11.00 til 15.00 - Søndag kl.  12.00 til 15.00

Vårmarked på Fabrikken

Tofte Næringspark har vårmarked på fabrikken lørdag 27. april fra 12 til 17

Adresse - 52 østre Strandvei på Tofte.

 

Tofte kino Onsdag 08.05.2019

alt tekst
Kl 18:00, Det Flyvende Teppet

Billettpris 90 kr

Aldersgrense: Alle
Hodja bor i Pjort, en liten ørkenby i Bulgislav, sammen med sin mor og far og hans geiter Raya. Pjort er et fint og interessant sted, men veldig lite, og Hodja drømmer om store eventyrlyst i en verden utover fjellene i horisonten. Hodjas far støtter ikke sønnens drømmer og han insisterer på at Hodja forblir i landsbyen. Verden er ikke en dans på roser, og den er farlig, folk fra en liten by er ikke ment å blande seg med mennesker i omverdenen. Hodja skal følge i sin fars fotspor mener han, og bli skredder.


alt tekst

Kl 20:00, Long Shot

Billettpris 110 kr

Aldersgrense:
Charlotte Field (Charlize Theron) er en av verdens mest innflytelsesrike kvinner. Smart, sofistikert og vellykket, med et talent for det meste. Fred Flarsky (Seth Rogen) er en talentfull og frittalende, men mislykket, journalist med selvdestruktiv atferd. De to har ingenting til felles, bortsett fra at hun var hans tidligere barnevakt og første ungdomsforelskelse. Når Fred uforventet møter Charlotte igjen, sjarmerer han henne med humor og selvironi, og hans minner om hennes ungdommelige idealisme.

 

 

Her finner du smykker og pyntegjenstander i glass, hjemmestrikkede klær, billedkunst, bruksgjenstander med mosaikk, for å nevne noe.
Hurum galleriet, østre strandvei 17, Tofte

TOFTE SENTRUM - kunst

TOFTE VETERANBILTREFF 1. SEPTEMBER 2018 BLE VELLYKKET

VETERANTREFF I TOFTE SENTRUM!

Første gangen var i 2005, og det ble samlet ca.35 biler fra ymse klubber.

Antallet biler har vokst for hvert  år, og i 2014  samlet arrangementet over 200 biler fra fjern og nær.

Se film her!

Veteranbildagen i Tofte sentrum, velkommen!

Tufteparken på Tofte!

Tufteparken er en utendørs treningspark bestående av enkle metallkonstruksjoner til bruk for egenvekttrening. Parken består av ti treningsapparater som er designet på en slik måte at øvelser kan utføres av alle, uansett forutsetninger. Det er bare ta seg en tur og prøve!

Skjæra badestrand på Tofte!

Hvit sand og svaberg i sentrum av Tofte
Stranda nærmest Tofte sentrum er Skjæra.En sandstrand med klipper og gangavstand til alt hva Tofte har å by på. Skjæra fikk sommeren 2013 hvit skjellsand fra Vestlandet. For å komme til Skjæra, følger du Skjæraveien ned fra bensinstasjonen. Parkering i sentrum og bussholdeplass i nærheten. Husk at Tofte har flere kafeer med uteservering.

Blåskjellvarsel!

Masttilsynet publiserer blåskjellvarselet hver fredag (innen kl. 15.00) Les mer