Husk skolestart - kjør pent!

Veteranbildag på Tofte

Første lørdag i september, i år 7. september 2019, samler vi 300 veteranbildager på Tofte i Hurum.

Se film her!


Nye Asker kommune på Tofte

Kommunen har kjøpt  en kombinasjons eiendom i Tofte sentrum. Tofte vil få en av de største innbyggertorgene i Nye Asker. Eiendommen ble kjøpt for 3,95 millioner kroner. Adressen er Strandveien 4 i Tofte sentrum.

Kilde!

Tofte kan få storskala datasenter

Et storskala datasenter på Tofte gir noen spennende perspektiver og vi ønsker å se på hvilke muligheter dette kan gi sier leder av fellesnemnda Lene Conradi.

Kort om datasentre

  • Data kommer i økende grad til å bli en sentral ressurs og innsatsfaktor for næringsliv og samfunn fremover. Et datasenter er et anlegg som huser et stort antall høy-ytelses datamaskiner, kjent som servere, samt nettverksutstyr og kommunikasjonsforbindelser.

  • Estimater i Menons rapport på arbeidsplasser og verdiskapning er knyttet til hele verdikjeden og ringvirkninger. Det gjelder både investerings- og byggekostnader, verdikjeden og verdiskapning i hele leverandørkjeden.

  • Tofte kan representere en fordelaktig lokalisering i forhold til region og marked, beliggenhet med havn og mottak av en eventuell sjøkabel.

  • På Tofte kan det eventuelt også være tilgang på egnet tomt som allerede er regulert til næringsformål, og det er tilgang på nødvendig infrastruktur, energi og strømtilførsel.

Kilde!

Tofte og Filtvet kultur

Tofte kino onsdag 28.08.2019

alt tekst
Kl 18:00, Askeladden - I Soria Mori... 

Billettpris 90 kr

Aldersgrense: 9 år
Den originale, norske actionhelten Espen Askeladd er endelig tilbake! Denne gangen står enda mer på spill: Kongen og dronningen er forgiftet, hans egne brødre er mistenkt for ugjerningen, og kongeriket er truet av fremmede sjarlataner på jakt etter makt og rikdom. Sammen med den fryktløse Prinsesse Kristin setter han ut på en farlig ferd på leting etter det sagnomsuste slottet Soria Moria og kilden til Livets vann - det eneste som nå kan redde kongeriket. Askeladden - I Soria Moria slott er en spennings?lm for hele familien, med Vebjørn Enger og Eili Harboe i hovedrollene.
alt tekst

Kl 20:00, Scary Stories to Tell in ... 

Billettpris 110 kr

Aldersgrense: 15 år
Filmpolitiet NRK P3: «Helstøpt» Adressa: «Skrekkfilmhyllest» Fædrelandsvennen: «Maksimalt ubehag» BA: «Real skrekkseanse» Stavanger Aftenblad: «Grusom skrekk» Dagsavisen: «Overraskende skummel» Klassekampen: «Drivende god» Cinema: «Skummel» Året er 1968 og forandringens vinder blåser i USA, men i den lille byen Mill Valley synes alt å være som vanlig - på overflaten. Byens mørke hemmelighet er familien Bellows forlatte hus hvor den unge Sarah for mange år siden skrev ned uhyggelige historier om forferdelige dødsfall. På Halloween går en gjeng med tenåringer inn i spøkelseshuset og finner Sarah Bellows bok. De finner sine egne navn er i det, og innser at alle som er nevnt i boken, kommer til å møte en smertefull død. Kan de redde sine egne liv ved å løse den gåtefulle Sarahs mysterium?

Les om oss her!Birger N Haug Asker og Bærum


TOFTE SENTRUM - kunst

HURUM GALLERIET, ØSTRE STRANDVEI 17, TOFTE

Tufteparken på Tofte!

Tufteparken er en utendørs treningspark bestående av enkle metallkonstruksjoner til bruk for egenvekttrening. Parken består av ti treningsapparater som er designet på en slik måte at øvelser kan utføres av alle, uansett forutsetninger. Det er bare ta seg en tur og prøve!

Skjæra og Apotekstranda badestrand på Tofte!

Hvit sand og svaberg i

sentrum av Tofte
Stranda nærmest Tofte sentrum er Skjæra.En sandstrand med klipper og gangavstand til alt hva Tofte har å by på. Skjæra fikk sommeren 2013 hvit skjellsand fra Vestlandet. For å komme til Skjæra, følger du Skjæraveien ned fra bensinstasjonen. Parkering i sentrum og bussholdeplass i nærheten. Husk at Tofte har flere kafeer med uteservering.

Apotekstanda ligger litt nedenfor veien som går igjennom Tofte sentrum. Meget barnevennlig og enkel og nær parkering.

Det er er rampe for rullestolbrukere og lekeplass for barn. Velkommen til Tofte i sommer.


Blåskjellvarsel!

Masttilsynet publiserer blåskjellvarselet hver fredag (innen kl. 15.00) Les mer