Tofte

Tofte kan få storskala datasenter

Et storskala datasenter på Tofte gir noen spennende perspektiver og vi ønsker å se på hvilke muligheter dette kan gi sier leder av fellesnemnda Lene Conradi.

Kort om datasentre

  • Data kommer i økende grad til å bli en sentral ressurs og innsatsfaktor for næringsliv og samfunn fremover. Et datasenter er et anlegg som huser et stort antall høy-ytelses datamaskiner, kjent som servere, samt nettverksutstyr og kommunikasjonsforbindelser.

  • Estimater i Menons rapport på arbeidsplasser og verdiskapning er knyttet til hele verdikjeden og ringvirkninger. Det gjelder både investerings- og byggekostnader, verdikjeden og verdiskapning i hele leverandørkjeden.

  • Tofte kan representere en fordelaktig lokalisering i forhold til region og marked, beliggenhet med havn og mottak av en eventuell sjøkabel.

  • På Tofte kan det eventuelt også være tilgang på egnet tomt som allerede er regulert til næringsformål, og det er tilgang på nødvendig infrastruktur, energi og strømtilførsel.

Kilde!

 

Tofte og Filtvet kultur

Tofte kino Onsdag 05.06.2019

alt tekst
Kl 18:00, UglyDolls 2D Norsk tale

Billettpris 90 kr

Aldersgrense: 6 år
Moxy elsker sitt originale liv i denne ualminnelige byen, men hennes umettelige nysgjerrighet får henne til å lure på om det er noe – et eller annet – på den andre siden av fjellet ved Uglyville.


alt tekst
Kl 20:00, Rocketman

Billettpris 110 kr

Aldersgrense: 12 år
Musikkspekket film om hvordan artisten Elton John gikk fra å være en ukjent artister til å bli en av verdens største legender. Gjør deg klar for glitter, glam og en parade av uforglemmelig låter. Fra regissøren av Bohemian Rhapsody, og med Kingsman-stjernen, Taron Egerton, i hovedrollen.

Birger N Haug Asker og Bærum

Les om oss her!


TOFTE SENTRUM - kunst

HURUM GALLERIET, ØSTRE STRANDVEI 17, TOFTE

TOFTE VETERANBILTREFF 1. SEPTEMBER 2018 BLE VELLYKKET

VETERANTREFF I TOFTE SENTRUM!

Første gangen var i 2005, og det ble samlet ca.35 biler fra ymse klubber.

Antallet biler har vokst for hvert  år, og i 2014  samlet arrangementet over 200 biler fra fjern og nær.

Se film her!

Veteranbildagen i Tofte sentrum, velkommen!

Tufteparken på Tofte!

Tufteparken er en utendørs treningspark bestående av enkle metallkonstruksjoner til bruk for egenvekttrening. Parken består av ti treningsapparater som er designet på en slik måte at øvelser kan utføres av alle, uansett forutsetninger. Det er bare ta seg en tur og prøve!

Skjæra badestrand på Tofte!

Hvit sand og svaberg i sentrum av Tofte
Stranda nærmest Tofte sentrum er Skjæra.En sandstrand med klipper og gangavstand til alt hva Tofte har å by på. Skjæra fikk sommeren 2013 hvit skjellsand fra Vestlandet. For å komme til Skjæra, følger du Skjæraveien ned fra bensinstasjonen. Parkering i sentrum og bussholdeplass i nærheten. Husk at Tofte har flere kafeer med uteservering.

Blåskjellvarsel!

Masttilsynet publiserer blåskjellvarselet hver fredag (innen kl. 15.00) Les mer