Feil
  • XML Parsing Error at 1:400. Error 9: Invalid character

Ny bank på Tofte!

 

Sparebanken Øst med kontor på Tofte

Du finner oss i andre etasje i Østre Strandvei 2, vis à vis bensinstasjonen.

Ved vårt nye kontor i Tofte kan du avtale tid for rådgivning når du ønsker det.

Kontoret i Tofte skiller seg litt ut fra våre andre kontorer. Vi åpner dørene når kundene har meldt et behov og du avtaler tid for rådgivning når det passer deg. Vi har ikke drop-in mulighet.

Kontoret i Tofte er et rent rådgivningskontor og har ikke kassetjenester.

Telefon:33 20 08 71 Åpningstider: Etter avtale Ta kontakt med rådgiver for avtaler utenom åpningstid.

Veteranbildag på Tofte

Første lørdag i september, i år 7. september 2019, samler vi 300 veteranbildager på Tofte i Hurum.

Det ble en grå dag full av regn på Tofte, men det møtte opp mange mennesker og biler.


Nye Asker kommune på Tofte

Kommunen har kjøpt  en kombinasjons eiendom i Tofte sentrum. Tofte vil få en av de største innbyggertorgene i Nye Asker. Eiendommen ble kjøpt for 3,95 millioner kroner. Adressen er Strandveien 4 i Tofte sentrum.

Kilde!

Tofte kan få storskala datasenter

Et storskala datasenter på Tofte gir noen spennende perspektiver og vi ønsker å se på hvilke muligheter dette kan gi sier leder av fellesnemnda Lene Conradi.

Kort om datasentre

  • Data kommer i økende grad til å bli en sentral ressurs og innsatsfaktor for næringsliv og samfunn fremover. Et datasenter er et anlegg som huser et stort antall høy-ytelses datamaskiner, kjent som servere, samt nettverksutstyr og kommunikasjonsforbindelser.

  • Estimater i Menons rapport på arbeidsplasser og verdiskapning er knyttet til hele verdikjeden og ringvirkninger. Det gjelder både investerings- og byggekostnader, verdikjeden og verdiskapning i hele leverandørkjeden.

  • Tofte kan representere en fordelaktig lokalisering i forhold til region og marked, beliggenhet med havn og mottak av en eventuell sjøkabel.

  • På Tofte kan det eventuelt også være tilgang på egnet tomt som allerede er regulert til næringsformål, og det er tilgang på nødvendig infrastruktur, energi og strømtilførsel.

Kilde!

Tofte og Filtvet kultur

Tofte kino onsdag 23.10.2019

alt tekst
Kl 18:00, Operasjon Mumie

Billettpris 90 kr

Aldersgrense: 6 år
Når det kommer en mumieutstilling til Elvestad, skjer en rekke uforklarlige ulykker blant de ansatte ved museet. Det ryktes at museet er rammet av farao Tutankhamons forbannelse. Er virkelig den gamle myten årsaken til de mystiske ulykkene eller finnes det en annen forklaring? Barnedetektivene Tiril og Oliver og sporhunden Åtto er på saken.


alt tekst
Kl 20:00, Spionen

Billettpris 110 kr

Aldersgrense: 12 år
Sonja Wigert levde som diva og stjerne i Stockholm ved utbruddet av andre verdenskrig, og hun fanget raskt oppmerksomheten til nazi-offiseren Josef Terboven. Wigert blir rekruttert av svensk etterretning som spion, og pleier intim kontakt med Terboven, som rekrutterer henne for å spionere på svenskene. Med faren i fengsel i Oslo, og en gryende kjærlighetshistorie til en ungarsk diplomat i Stockholm, må Sonja bevege seg på en stram line for å håndtere et spill - og en rolle - som får fatale følger for henne. Filmen er basert på biografien om Sonja Wigert, skrevet av Iselin Theien. Spionen.

BIRGER N HAUG ASKER OG BÆRUM

Les om oss her!


TOFTE SENTRUM - kunst

HURUM GALLERIET, ØSTRE STRANDVEI 17, TOFTE

Tufteparken på Tofte!

Tufteparken er en utendørs treningspark bestående av enkle metallkonstruksjoner til bruk for egenvekttrening. Parken består av ti treningsapparater som er designet på en slik måte at øvelser kan utføres av alle, uansett forutsetninger. Det er bare ta seg en tur og prøve!

Skjæra og Apotekstranda badestrand på Tofte!

Hvit sand og svaberg i

sentrum av Tofte
Stranda nærmest Tofte sentrum er Skjæra.En sandstrand med klipper og gangavstand til alt hva Tofte har å by på. Skjæra fikk sommeren 2013 hvit skjellsand fra Vestlandet. For å komme til Skjæra, følger du Skjæraveien ned fra bensinstasjonen. Parkering i sentrum og bussholdeplass i nærheten. Husk at Tofte har flere kafeer med uteservering.

Apotekstanda ligger litt nedenfor veien som går igjennom Tofte sentrum. Meget barnevennlig og enkel og nær parkering.

Det er er rampe for rullestolbrukere og lekeplass for barn. Velkommen til Tofte i sommer.


Blåskjellvarsel!

Masttilsynet publiserer blåskjellvarselet hver fredag (innen kl. 15.00) Les mer