Julegrana er tent i Tofte sentrum

 

Tofte er først ut med innbyggertorg

Tofte vil være først ut med de nye innbyggertorgene med nærdemokratiske ordninger, en tydelig ungdomsprofil og samtidig ha mange ulike tilbud og tjenester som retter seg mot hele befolkningen i denne delen av kommunen. Rett over nyåret vil torget være i gang på Tofte.

Tofte musikkkorps på Filtvet - velkommen!

 

Veteranbildag på Tofte

Første lørdag i september, i år 7. september 2019, samler vi 300 veteranbildager på Tofte i Hurum.

Det ble en grå dag full av regn på Tofte, men det møtte opp mange mennesker og biler.


Nye Asker kommune på Tofte

Kommunen har kjøpt  en kombinasjons eiendom i Tofte sentrum. Tofte vil få en av de største innbyggertorgene i Nye Asker. Eiendommen ble kjøpt for 3,95 millioner kroner. Adressen er Strandveien 4 i Tofte sentrum.

Kilde!

Tofte kan få storskala datasenter

Et storskala datasenter på Tofte gir noen spennende perspektiver og vi ønsker å se på hvilke muligheter dette kan gi sier leder av fellesnemnda Lene Conradi.

Kort om datasentre

  • Data kommer i økende grad til å bli en sentral ressurs og innsatsfaktor for næringsliv og samfunn fremover. Et datasenter er et anlegg som huser et stort antall høy-ytelses datamaskiner, kjent som servere, samt nettverksutstyr og kommunikasjonsforbindelser.

  • Estimater i Menons rapport på arbeidsplasser og verdiskapning er knyttet til hele verdikjeden og ringvirkninger. Det gjelder både investerings- og byggekostnader, verdikjeden og verdiskapning i hele leverandørkjeden.

  • Tofte kan representere en fordelaktig lokalisering i forhold til region og marked, beliggenhet med havn og mottak av en eventuell sjøkabel.

  • På Tofte kan det eventuelt også være tilgang på egnet tomt som allerede er regulert til næringsformål, og det er tilgang på nødvendig infrastruktur, energi og strømtilførsel.

Kilde!

Tofte og Filtvet kultur

Tofte kino onsdag 04.12.2019

 

Onsdag 04.12.2019

alt tekst
Kl 18:00, Snekker Andersen og Julen...

Billettpris 90 kr

Aldersgrense: Alle
Dette er historien om ei lita bygd. Den var omtrent som andre bygder selv om den lå ganske for seg selv oppi åsen. Folka som bodde i bygda var omtrent som andre folk... Noen var store og noen var små, noen mente ditt og noen mente datt. Stort sett som bygder flest, men når det gjaldt en ting, var de helt like alle sammen... De var så fæle til å glømme. Og de glømte de merkeligste ting, alle på en gang! Nå er de på vei til å glømme det viktigste av alt...nemlig jula! En ny julefortelling fra universet til Alf Prøysen, en av våre mest kjente og kjære forfattere. Snekker Andersen og Julenissen er tilbake og denne gangen må de hjelpe lille Elise med å redde jula før det er for sent.


alt tekst
Kl 20:00, Last Christmas

Billettpris 110 kr

Aldersgrense: Alle
Romantisk komedie ledsaget av et herlig soundtrack med sangene til George Michael og Wham. Kate (Emilia Clarke) er notorisk flink til å alltid ta de gale valgene. Bunnpunktet kommer når hun må ta en jobb som alv i en julebutikk. Men der møter hun og forelsker seg i Tom, og lykken ser endelig ut til å snu. Han lærer henne å sette pris på julen på en helt ny måte, men forviklingene har såvidt begynt. Se opp, Love Actually - en ny julefilmklassiker er på vei!

 

BIRGER N HAUG ASKER OG BÆRUM

Les om oss her!


TOFTE SENTRUM - kunst

HURUM GALLERIET, ØSTRE STRANDVEI 17, TOFTE

Tufteparken på Tofte!

Tufteparken er en utendørs treningspark bestående av enkle metallkonstruksjoner til bruk for egenvekttrening. Parken består av ti treningsapparater som er designet på en slik måte at øvelser kan utføres av alle, uansett forutsetninger. Det er bare ta seg en tur og prøve!

Skjæra og Apotekstranda badestrand på Tofte!

Hvit sand og svaberg i

sentrum av Tofte
Stranda nærmest Tofte sentrum er Skjæra.En sandstrand med klipper og gangavstand til alt hva Tofte har å by på. Skjæra fikk sommeren 2013 hvit skjellsand fra Vestlandet. For å komme til Skjæra, følger du Skjæraveien ned fra bensinstasjonen. Parkering i sentrum og bussholdeplass i nærheten. Husk at Tofte har flere kafeer med uteservering.

Apotekstanda ligger litt nedenfor veien som går igjennom Tofte sentrum. Meget barnevennlig og enkel og nær parkering.

Det er er rampe for rullestolbrukere og lekeplass for barn. Velkommen til Tofte i sommer.


Blåskjellvarsel!

Masttilsynet publiserer blåskjellvarselet hver fredag (innen kl. 15.00) Les mer